USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На фесті переміг фільм про вихованця Кварцяного

30 Квітня 2011 14:31
Перемогу здобув фільм волинських телевізійників на щорічному Всеукраїнському телефестивалі “Молоде телебачення” імені В.Чубасова, який у квітні 2011-го в державі проводився вшосте, а на міжнародному рівні — втретє.

Про це інформує ВТ.
Телеробота “Життя — футбол” у номінації “Інформаційна програма” відзначена Дипломом ІІ ступеня. Автор сценарію Оксана Швець, редактор Марія Андрушко, оператори Віктор Макаревич, Олександр Садовник, режисер Сергій Хижук, звукорежисер Світлана Соколюк, компютерний монтаж Олександра Радчука.
“Футбол об’єднує 25 видів спорту, формує характер, зміцнює здоров’я, вчить думати”, – так вважає учень Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою Василь Семенюк. Хлопцю-сиротині справжніми наставниками стали тренер Олег Федюков, який свого часу зіграв найбільше матчів за ФК “Волинь”, емоційний, але водночас до глибини поклику відданий спорту, головний тренер ФК “Волинь” Віталій Кварцяний. Це лише частинка телерозповіді, ідея якої — відданість спорту.

Довідково:

Торік на V Всеукраїнському та II Міжнародному фестивалі ”Молоде телебачення” ім. В.Л.Чубасова у номінації “Науково-пізнавальна програма” телепередача циклу “Мальовниче Полісся”(Петрівські пригоди) Волинської ОДТРК здобула перше місце.

Фестиваль проводить Київський міжнародний університет за сприяння Державного комітету телебачення і радіомовлення України, Національної ради з питань телебачення і радіомовлення, Міністерства культури і туризму, Національної спілки журналістів України, Національної спілки кінематографістів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
оксана Показати IP 30 Квітня 2011 22:58
вітаю, колегу з перемогою!!!!!! швець - молодець!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus