USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На Любомльщині розіграли Кубок пляжного волейболу

21 Липня 2010 15:29
На березі Великого Згоранського озера на Любомльщині відбувся відкритий Кубок Згоран із пляжного волейболу.

Про це інформує прес-служба Любомльської райдержадміністрації.

Шістнадцять команд-учасниць із усіх куточків Волині були поділені на чотири групи. По дві кращих команди виходили до наступного етапу, де знову з'ясовували стосунки за коловою системою, але вже у двох групах.
Переможці цих груп схрещувалися у фінальній зустрічі, а команди, які посіли другі сходинки, змагалися за 3-4-е місця.

Серед учасників турніру було чотири майстри спорту України з волейболу.

У підсумку третє місце посіла команда Ковельського району у складі Миколи Левчука та Олександра Шматюка. Вони з рахунком 2:0 здолали своїх суперників з команди «Луцьк-2».

Сильнішими виявилися ковельчани і в фіналі — Сергій Капелусь та Олександр Коврюк з міста залізничників перемогли лучан Андрія Семенюка та Ігоря Рясика — 2:0.

Трійка призерів турніру була нагороджена медалями обласного центру фізичного здоров'я «Спорт для всіх» і подарунками. А переможці отримали ще й Кубок Згоранської дитячо-юнацької спортивної школи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus