USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«На носі» - матч з Францією, а футболісти бавляться. ФОТО

13 Листопада 2013 09:04
Національна збірна команда України провела відкрите тренування на навчально-тренувальній базі київського «Динамо» у Конча-Заспі 12 листопада.

Футболісти збірної України з’явились на тренування у доброму гуморі та протягом 15 хвилин спілкувались з представниками масс-медіа з приводу найближчого матчу національної команди у плей-офф кваліфікації КС-2014 зі збірною Франції, - інформує ICTV.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЧЕРГА ЗА БІЛЕТАМИ НА ФУТБОЛ МІЖ ЗБІРНИМИ УКРАЇНИ ТА ФРАНЦІЇ. ФОТО

Після цього «синьо-жовті» розпочали веселе тренування. Оскільки погода зустріла футболістів освіжаючою прохолодою (8 градусів тепла за ртутним стовпчиком), тренерський штаб збірної надав деякі спеціальні вправи гравцям для розминки.

За традиційними колами по стадіону для розігріву загальна група гравців зайнялася короткими пробіжками з передаванням м’яча з рук до рук, тренуючи не тільки швидкісні якості та реакцію, але й зігріваючись та набираючи оптимальні ігрові кондиції.

Окремо разом з тренерами працювали голкіпери національної команди. Після цього футболісти провели десятихвилинну розминку та розділилися на дві групи,відточуючи майстерність прийому та передачі м’яча партнеру. Згодом футболісти провели тренувальну двухсторінку.

Зазначимо, що усі 25 футболістів тренувалися у загальній групі, травмованих у складі національної команди немає.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
фанат Показати IP 13 Листопада 2013 09:30
виграли чи програли тож затримки у зарплаті не мають...............да і отримавши одну ЗП можна жити цілий рік!
Народна Довіра Показати IP 13 Листопада 2013 09:34
Всеравно Платини сделает так что на ЧМ поедет Франция !
Богдан Показати IP 13 Листопада 2013 10:35
Ну і заголовок.... Я вже бува подумав, що в клубі забухали, чи ще щось...
и Показати IP 13 Листопада 2013 10:52
Я теж це подумав

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus