USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

На Олімпіаду поїдуть волиняни

23 Лютого 2012 09:06
На літні олімпійські ігри, що відбудуться цьогоріч в столиці Англії – Лондоні ‒ можуть поїхати 5-6 вихованців волинської Школи вищої спортивної майстерності.
Про це 22 лютого під час засідання комісії облради з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму розповів директор ШВСМ Петро Чикида.
З його слів, нині в школі працює 15 тренерів-викладачів. «За останні 5 років ми зберегли штат. Жодного тренера не скоротили», ‒ зауважив він.
Один з показників, який демонструє рівень роботи школи, на його думку, ‒ це національний рейтинг шкіл вищої спортивної майстерності. «Якщо в 2005 році ми були на 24 місці, то тепер ми постійно в десятці. А в 2009 досягнули дуже хорошого результату – 9 місця», ‒ повідомив Чикида.
Водночас спортивний функціонер відзначив, що в олімпійських іграх брали участь 8 вихованців школи, а нині 47 осіб – члени національних збірних України з різних видів спорту. «Також в резерві та кандидатами до цих збірних є 41 людина», ‒ додав він.
Щодо участі волинських спортсменів у лондонських Олімпійських іграх, то Чикида переконаний, ніби 5-6 осіб «точно туди поїдуть».
Вислухавши директора ШВСМ, депутати вирішили взяти його звіт до відома.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus