USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Стирі змагалися за місце у збірній Волині з веслування

8 Вересня 2008 17:46
Сьогодні, 8 вересня, визначали, хто представлятиме Волинську область на всеукраїнських змаганнях із веслування у Дніпропетровську 14-18 вересня. Для цього провели контрольні змагання, щоб відібрати 19 найкращих веслувальників, – повідомляє репортер «Волинських Новини».
 
Участь у запливі на 200 та 500 метрів взяли 17 найкращих веслувальників із Луцька, Ковеля та Шацька. Директор Волинської школи вищої спортивної майстерності Петро Чикіда побажав усім спортсменам вдалого проведення змагань, а також щоб команда області по веслуванню показала найкращий результат на Кубку України у Дніпропетровську.
 
За результатами змагань у запливі на 200 метрів на байдарках перемогла ковельчанка Марія Василевська, а на каное першість здобув Дмитро Гринько з Луцька. На дистанції 500 метрів найкращий результат серед юнаків показав ковельчанин Дмитро Назарук. Серед дівчат лідер не змінився – перемогу знов виборола Марія Василевська.
 Як розповів головний суддя змагань директор СДЮШОР «Олімп» Тарас Шевченко, сьогодні провели контрольні змагання серед найсильніших. Тобто участь взяли ті, хто відчуває, що він перебуває на відповідному рівні. «Таким чином із цих 17-ти учасників змагань відберуть 15-ть, оскільки чотири спортсмени на участь у Кубку України з веслування було вже попередньо затверджено», – пояснив рефері.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus