USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині можуть запровадити уроки з хокею

1 Червня 2010 16:02
Перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Башкаленко зустрівся з головою Федерації хокею України Анатолієм Брезвіним - обговорили перспективи хокею на Волині.

Про це інформує прес-служба облдержадміністрації.

Під час розмови йшлося про розвиток відповідної спортивної інфраструктури та залучення до цього процесу спонсорських інвестицій. Голова Федерації хокею України зазначив, що добрий початок в області зроблено. Адже на Волині існує зведена коштом місцевих підприємців льодова арена. Там займаються хокеєм близько півтисячі дітей.

Перший заступник голови облдержадміністрації запропонував надати розвитку дитячого хокею в області системності. Зокрема, як варіант, запровадити спеціальні уроки в школах.

Олександр Башкаленко також висловив намір повернутися до вирішення питання встановлення для льодової арени тарифів на електроенергію на рівні населення. Адже об’єкт соціальний. І всі діти відвідують спортивний заклад безоплатно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
йован Показати IP 1 Червня 2010 21:23
нехай краще грає в хокей

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus