USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

На Волині нагородили футболістів. ФОТО

9 Липня 2013 17:11
Церемонія нагородження переможців чемпіонату Волині з футболу сезону 2012-2013 року відбулася на центральній сцені Ковеля.

Про це повідомили у прес-службі Ковельської міської ради.

Цей сезон став по-справжньому зірковим для ковельських футболістів. Вони здобули Супер-кубок Волині 2012-2013 років, який залишиться у Ковелі.

Юні футболісти міського футбольного клубу «Ковель-Волинь» стали чемпіонами дитячо-юнацької футбольної ліги. Також ковельчани стали чемпіонами у першості серед юнацьких команд.

Доросла команда міського футбольного клубу «Ковель-Волинь» у цьому сезоні виборола титул найсильнішої команди Волинської області.

Урочисту церемонію нагородження чемпіонів провели міський голова Олег Кіндер, член президії Федерації футболу Волині, голова комітету дитячо-юнацького футболу Віктор Журибіда та голова комісії з етики та чесної гри федерації футболу Волині, віце-президент футбольного клубу «Ковель-Волинь», президент Федерації футболу міста Ковеля Ігор Прокопів. Відзначили також наставників футболістів: головного тренера Романа Лиса і тренера Миколу Лиса.

Нагороди вручили й дорослій команді міського футбольного клубу «Ковель-Волинь», які стали чемпіонами Волині сезону 2012-2013 року.
Таких результатів досягнули не лише завдяки майстерності самих спортсменів, а й професійності їх наставників: головного тренера Анатолія Ворони, тренера Романа Лиса, а також лікаря Володимира Лясоти.

Медалями Федерації футболу Волині за вагомий особистий внесок в розвиток футболу в нашому місті нагородили віце-президента футбольного клубу «Ковель-Волинь» Ігоря Прокопіва. Таку ж нагороду отримав віце-президент міського футбольного клубу «Ковель-Волинь» Роман Бірук.

Вболівальники бурхливими оплесками подякували своїм командам за досягнуті перемоги, а тренерам за активне сприяння розвитку футболу, за вагомий внесок у виховання фізично здорової та духовно гартованої молоді.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ха-ха-ха Показати IP 9 Липня 2013 17:43
Футболу нема, а футболістів нагороджують)))
Петьо Показати IP 10 Липня 2013 14:09
У Ковелі якраз футбол і є, де грають усі свої вихованці, на відміну від Боратина, Луцька

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus