USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині під «Євро-2012» підтягують рівень сільського футболу

10 Листопада 2008 14:15
Розіграшем Суперкубка з футболу завершився сьогодні спортивний сезон в одному з кращих спортивних районів Волині - Маневицькому. Лише в додатковий час вигравши з рахунком 5:2 у чемпіона району – ФК «Маневичі», головний приз завоювали футболісти «Прилісного». Саме ця команда раніше виборола кубок району, - повідомляють «Волинські новини».
Як розповів голова Маневицької районної ради Андрій Сопронюк, проведення в Україні і Польщі в майбутньому «Євро-2012» сприяє зростанню популярності футболу в селах краю. Нинішнього року в чемпіонаті Маневицького району з футболу уперше взяли участь аж вісімнадцять футбольних команд, що представляли відповідно вісімнадцять сільрад. Саме ці органи місцевого самоврядування найбільше зробили для того, аби на території кожної сільради була як мінімум одна футбольна команда, - інформує Укрінформ.
Для їх утримання і забезпечення спортивним інвентарем районна рада уперше зі свого бюджету виділила майже тридцять тисяч гривень. Окремо для Прилісненської сільради, де одна з кращих футбольних команд району, додатково виділили 20 тисяч гривень. За ці кошти й було облаштовано в селі стадіон. Тут нині – чудове футбольне поле, центральна трибуна для глядачів з навісним дахом, роздягальня для футболістів.
Маневицька районна рада, за словами Андрія Сопронюка, таким чином має намір по черзі збудувати, а де був, то відремонтувати, всі сільські стадіони в районі. Зокрема, наступним таким селом будуть Боровичі. Цій сільській раді вже виділено частину коштів з намічених тридцяти чотирьох тисяч для облаштування місцевого стадіону.
Саме на ньому в червні наступного року має відбутися районний спортивний фестиваль. Його вперше з нинішнього року вирішено проводити не в райцентрі, а на територіях сільських рад.  
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus