USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

На Волині визначились, хто краще грає у шахи

2 Липня 2013 10:12
Діти й дорослі змагалися у Ковелі, щоб визначити, хто із них найкраще грає у шахи.

За нагороди у змаганнях із шахів боролися 24 спортсмени різного віку, - повідомили у відділі фізичної культури та спорту виконавчого комітету Ковельської міської ради.

Так, з нагоди Дня молоді у комплексній ДЮСШ імені Є. Кондратовича відбулися змагання з шахів. Активно взяли участь у турнірі найменші ковельські шахісти. Гра відбувалася за коловою системою у двох вікових групах.
За підсумками змагань перше місце здобув Богдан Самчинський (2001), набравши з дев’яти партій 5,5 балів. Друге місце посів його ровесник Андрій Коссак, набравши 5 балів з 9. А призове третє місце дісталося Максиму Грицюку (1997).

Змагалися за нагороди й ветерани шахів. У другій віковій групі перше місце у Олександра Новокрещенова (1971), друге - в Олени Черняк (1972), ІІІ місце посів найстарший учасник – 75-річний Роман Кінаш.

Призери та переможці змагань нагороджені грамотами та призами від відділу фізичної культури та спорту виконавчого комітету Ковельської міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus