USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.30
  • PLN 9.76 9.95

На Звитягу на Волині «воювати» приїдуть білоруси

30 Квітня 2013 13:59
На теренову гру «Звитяга-2013» на Волинь приїдуть учасники з більшості регіонів України, а також із Білорусі.

Восьма за рахунком Всеукраїнська спортивно-патріотична теренова гра «Звитяга-2013» відбудеться у лісовому масиві між селищем Цумань та селом Берестяне Волинської області і триватиме з 9 по 12 травня.

Організатори заходу очікують на прибуття близько двох сотень молодих людей із Львова, Луцька, Києва, Рівного, Чернігова, Чернівців, Хмельницького та інших міст України, а також з Білорусі.

Зі слів голови ВМГО «Національний Альянс» Майї Москвич, уже стало традицією, що на патріотичну теренову гру «Звитяга» приїздять міжнародні учасники. «Тривала дружба між Національним Альянсом та білоруськими націоналістичними організаціями підтверджується – на Звитягу їдуть сябри», - зазначила вона.

«Звитяга – це для мене щось нове і тим більше в іншій країні. А я людина вільна, мені завжди цікаво невідоме! Ось я і вирішив випробувати себе на Звитязі», - прокоментував свій приїзд білорус Олександр Ковальов.

Нагадаємо, що зголошення ще триває. Зареєструватися на Звитягу можна на сайті за посиланням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
комсомол Показати IP 30 Квітня 2013 14:29
Фашистский шабаш.А мы вот поедем в Киев в поддержку гей парада.Сколько можно ущемлять сексменшества товарищи.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus