USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На зимовому чемпіонаті України з кросу команда Волині – п’ята

27 Березня 2009 14:35
Змагання зимового чемпіонату України з легкоатлетичного кросу спортсмени нашого краю завершили на п’ятому загальнокомандному місці. Про це 27 березня повідомляє репортер «Волинських Новин».
Як уже повідомляли «ВН», учора, 26 березня, у Цюрупинську Херсонської області стартував зимовий чемпіонат України з  кросу. За результатами першого дня змагань в активі команди Волині – дві бронзові нагороди й одна срібна.
А другий завершальний день змагань приніс легкоатлетам Волині ще по одному сріблу і бронзі.
Друге місце на дистанції 10 тисяч метрів серед дорослих виборов Олександр Романюк, якого тренує подружжя Степана і Валентини Борисюків.
А третім результатом завершився біг на такій же дистанції серед молоді лучанина Віктора Приходька. Його тренують Андрій Булковський та Олександр Козлович.
В естафеті 4х1000 метрів серед юнаків та юніорів волиняни були четвертими.
Отож, за результатами двох днів змагань наші легкоатлети повертаються на батьківщину із п’ятим загальнокомандним місцем і двома срібними та трьома бронзовими нагородами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus