USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Національний кубок України з плавання для Луцька став «срібним»

6 Листопада 2013 13:18
Віталій Алпатов, який представляє на міжнародних та всеукраїнських змаганнях Луцьк здобув «срібло» Національного кубку України з плавання. Спортсмен, який змагається за нагороди за підтримки благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» став другим на дистанції 100 метрів комплексним плаванням.
Змагання відбулися 1-4 листопада у місті Євпаторія. Більше 300 плавців з 20 областей України та Росії взяли участь у Національному Кубку України.
«Результат 0.56.41 дав змогу піднятися на другу сходинку нагород. Першим на цій дистанції став Артамонов Артур з Києва. Мій тренер загалом задоволений, проте я буду тренуватися більш наполегливо. Прагнутиму кращих результатів», – поділився враженнями від змагань Віталій.
Директор комунального закладу «Спеціалізована дитячо-юнацька школа олімпійського резерву плавання» Віктор Самчук (саме цю школу представляє на змаганнях Віталій Алпатов) зазначив, що у Віталія є тенденція поліпшення результатів.
«Загалом виступом нашого плавця задоволені. Будемо тренуватися і здобувати нові перемоги на «великій воді» (дистанціях понад 100 м – прим.)», – розповів Віктор Самчук.
Зауважимо, Віталій Алпатов – член збірної України з плавання, майстер спорту України, фіналіст Чемпіонату Європи серед юніорів, неодноразовий чемпіон та призер чемпіонатів України та Кубка України з плавання, півфіналіст Кубку світу у Москві. Останні змагання у Росії стали для спортсмена першими у віковій групі серед дорослих. Плавець тренується у складі збірної України в Дніпропетровську.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus