USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Найкраще село в Україні – під Луцьком

16 Листопада 2011 12:59
Титул «Найкраще спортивне село України» та переможний Кубок ВФСТ «Колос» АПК України дісталися колективу з села Боратин, що на Волині. Спортивний огляд-конкурс серед сільських та селищних рад проходив на Івано-Франківщині у гірському селищі Ворохта в рамках щорічних Всеукраїнських сільських спортивних ігор з 11 по 13 листопада.

Про це повідомили Відомості .

У святі взяли участь 25 команд з усіх куточків України. Понад 300 учасників зібралися на навчально-спортивній базі «Україна», щоб позмагатися за право називати саме своє село найкращим. Упродовж 2 днів сільські спортсмени змагалися у 9 видах спорту: плавання, легкоатлетичний крос, волейбол, міні-футбол, шахи, шашки, перетягування линви, гирьовий спорт і настільний теніс.
За підсумками результатів змагань, із загальною кількістю 138 очок, титул дістався колективу з села Боратин, що на Волині. До слова, збірна команда Боратинської сільської ради вже заявляла про себе на галузевих фестивалях та обласних змаганнях у минулому.
Зокрема, Боратинський колектив завоював перше місце на обласних змаганнях за програмою сільських спортивних ігор Волині 2011 року «День здоров'я сільського трудівника» та став переможцем IX, X районних фестивалів 2009-2010 років з фізичної культури і спорту та срібним призером фестивалю 2011 року.
Друге місце завоював колектив селища Великий Дальник Одеської області із загальною кількістю 129 очок. Фізкультурно-спортивний клуб «Великий Дальник» теж має свої славні традиції, систематично бере участь у районних і обласних змаганнях. Футбольна команда й команда з перетягування линви – чемпіони Одеської області, а чоловіча й жіноча волейбольні команди – багаторазові призери обласних змагань.
Останнє призове місце дісталося вихідцям із східного регіону України – команді села Половинкине Луганської області із загальною кількістю 119 очок. Село виховало чимало фізкультурників і спортсменів, які достойно виступили і цього разу на Всеукраїнських іграх.
Змагання дали можливість товариству «Колос» підбити підсумки усієї проведеної фізкультурно-оздоровчої і спортивно-масової роботи у регіональних фізкультурно-спортивних організаціях ВФСТ «Колос» та намітити подальші орієнтири розвитку спорту у сільській території.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Боратинець Показати IP 16 Листопада 2011 15:07
Найкращі злодії і хабарники в селі під Луцьком.
kamil Показати IP 16 Листопада 2011 15:55
щоб Вам так жінки давали, як Ви заголовки пишете(
Exaboto до kamil Показати IP 16 Листопада 2011 22:30
судячи з тих заголовків, їм ще рано про жінок думати.... (або про чоловіків) :))
Volynyaka Показати IP 16 Листопада 2011 19:21
Піар тай годі!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Боратинець Показати IP 17 Листопада 2011 11:52
Боратин рулить!!! Яручик так тримати!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus