USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Найвправніші єгері – на Горохівщині

23 Вересня 2008 19:22
У Маневицькому районі на озері Тросне і лісовому масиві поблизу нього 20 вересня відбулися сьомі змагання з єгерського багатоборства. Їх організатором як і попередні роки, стало обласне управління лісового та мисливського господарства. Про це 23 вересня інформують «Волинські Новини».
Традиційно змагання були присвячені пам’яті працівників державного мисливського господарства «Старовижівське» Василя Вегерича та Григорія Хомича, які загинули від рук браконьєрів. За повідомленням прес-служби ВОУЛМГ, дощова холодна погода змусила значно скоротити програму. Сімнадцять команд змагалися лише в єгерській естафеті та в майстерності приготування мисливських страв.
Проходячи естафету, команди продемонстрували своє вміння долати перешкоди з купин, пройтися колодою через «річку», скористатися навісною переправою, виконати слалом на човні, виставити прапорці на вовка, влучно стріляти з пневматичної гвинтівки, швидко встановлювати намети тощо.
Найвправнішою виявилася команда Горохівського лісомисливського господарства, яка і стала переможцем змагань. Наступного року горохівчани прийматимуть у себе черговий меморіал пам’яті Василя Вегерича та Григорія Хомича.
Щодо частування для мисливців, то найсмачнішим воно було в об’єднаної команди Старовижівських держлісгоспу і мисливського господарства. Слід відзначити сміливість, міцний характер та витримку господарів турніру – колективу Маневицького держлісгоспу. Попри всі природні випробування, вони не облишили планів і все-таки провели змагання.
Напевно, саме такими непоступливими перед труднощами та повинні бути справжні єгері.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus