USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Німці назвали Кличків найкращими

27 Листопада 2009 17:48
Віталій та Володимир Клички отримали нагороди як найпопулярніші зірки спорту в Німеччині. 26 листопада в Потсдамі (Німеччина) відбулося вручення престижної німецької нагороди BAMBI.
Крім українських боксерів, премію отримали екс-канцлер Німеччини Гельмут Коль, актор Максиміліан Шелл, співачка Шакіра, кутюр\'є Джорджіо Армані та інші, – пише Кореспондент.
BAMBI – нагорода, заснована видавництвом Burda Media у 1948-му році в галузі кіно.
За цей час у Німеччині премія набула популярності на рівні американського Оскара і поширилася не тільки на суміжний з кіноіндустрією шоу-бізнес, а й на політику, економіку і спорт.
До складу журі, яке багато років поспіль очолює Губерт Бурда, входять головні редактори провідних німецьких медіа, а критеріями оцінювання є популярність і авторитетність номінантів у своїй країні і в світі.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Юка Показати IP 27 Листопада 2009 23:53
невже вони до цього часу сумнівалися, що наші брати Клички найкращі!
OrestN Показати IP 29 Листопада 2009 17:49
Кличкі живуть в Гамбурзі, вони добре відомі в Німеччині. Вони представляють будь-яку країну але не Україну, бо вона такі гроші не заплатить.
alex Показати IP 29 Листопада 2009 20:10
А Клички все-таки прославляють Україну, краще ніж будь хто. Вони представляють німецьку боксерську школу, але завжди виходять під українським прапорем.
VSC Показати IP 30 Листопада 2009 11:04
Не смотря на такую любофффьь к братьям-боксерам, отношение немцем к украинцам, просто отвратительное. Убедился в этом сам неоднократно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus