USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Німці не віддають Тимощука

31 Серпня 2010 14:34
Волинян футболіст Анатолій Тимощук залишиться грати у мюнхенській «Баварії» як мінімум до зимового міжсезоння.

Таку інформацію оприлюднило видання Bild з посиланням на terrikon.dn.ua 31 серпня.

Керівництво мюнхенської «Баварії» розвіяло плітки про перехід Тимощука до «Вольфсбург» і дортмундської «Боруссія», а також про гру за московське «Динамо», пітерський «Зеніт» та казанський «Рубін».

Вони зазначили, що Тимощук, як і гравець Мартін Демікеліс залишаться у складі, як мінімум, до зимового міжсезоння. «Ми - не супермаркет!», - зазначив спортивний директор клубу Крістіан Нерлінгер.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
VlaSSовець Показати IP 1 Вересня 2010 08:42
Це якою мовою написано?
Євген Бондаренко Показати IP 1 Вересня 2010 16:20
VlaSSовець має рацію. Я читав - і "плакаль"... Щодо сабжу. Мені радісно, що Тимощук, котрого я дуже поважаю як футболіста, земляка і людину, є гравцем того клубу, котрий не супермаркет. Але якби "Вольфсбург" чи "Боруссія" запропонували "Баварії" файні гроші, то до чого тут "супермаркет / не супермаркет"? Тим більше, наставник "Баварії" торочив, що Тимощуку краще піти! Видно, не запропонували. Далі. Одне російське спортивне видання багато писало про можливий перехід Тимощука в "Рубін", "Зеніт" або московське "Динамо". До Москви Анатолій навіть їздив. Але якби повернувся в російський чемпіонат, - зробив би велику дурницю. Слава Богу, цього не сталося. Отже. Перехід до іншого клубу німецької еліти був би великим плюсом - там би Тимощук потрапив до основного складу і заграв у сильному чемпіонаті. Переїзд до Росії - був би мінусом, та й дружина Надія не зраділа б, швидше за все. Залишається в "Баварії" - посидить іще півроку в резерві, відпочине, а взимку все-таки перейде в якусь хорошу команду, будемо сподіватись. Аби дітки були здорові і в домі панувала гарна погода - оце найголовніше. Дякую за увагу :))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus