USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Новий міністр МВС вибив міліціонерам більшу зарплату

17 Травня 2010 10:58
З 1 травня 2010 року збільшено виплати працівникам міліції.
Про це пише ZAXID.NET.
Як повідомив начальник Департаменту фінансового забезпечення та бухгалтерського обліку МВС України Сергій Копитов, у зв‘язку з внесенням змін в бюджет міністром внутрішніх справ Анатолієм Могильовим прийнято рішення збільшити виплати рядовим працівникам міліції, молодшому начальницькому складу органів внутрішніх справ на 100 гривень.

Відповідну вказівку було направлено керівникам регіональних підрозділів міліції, - повідомили у ДЗГ МВС України.

«Тепер кожен атестований працівник органів внутрішніх справ «на руки» отримуватиме не менше 1450 гривень. Таке підвищення буде проведено з травня абсолютно всім, кому воно передбачено, - зазначив Сергій Копитов. - За виконанням цієї вказівки Міністерство здійснюватиме суворий контроль».

Це перше підвищення грошового утримання для працівників міліції, що проводиться після того, як Міністерство внутрішніх справ очолив Анатолій Могильов.

«Переконаний, що цього року це не останнє збільшення виплат працівникам міліції, - зазначив Сергій Копитов. – Сподіваюся, що вже підсумками роботи півріччя буде можливість знову зробити перерахунки грошового утримання для працівників міліції у бік зростання».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Кузнец1 Показати IP 23 Травня 2011 20:43
Яка величезна тепер заробітна плата. Ці під..си, що при владі лише знущаються. Ціна зростає на 100% - заробітна плата на 7% . Стабільність, надійність та справедливість. Стріляти Януковських посіпак.
ххх Показати IP 23 Травня 2011 20:45
Согласно обнародованной декларации, совокупный годовой доход премьер-министра Украины Николая Азарова составил за прошлый год 486 тыс. 969 грн. 70 коп, из которых зарплата  446 тыс. 169 грн. 70 коп. Документ размещен на сайте правительства Украины.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus