USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Одразу четверо волинян отримали посвідчення майстра спорту

4 Березня 2009 15:59
Сьогодні, 4 березня, під час наради працівників освіти і науки щодо підсумків фізкультурно-оздоровчої роботи в області одразу чотирьом волинянам урочисто вручили посвідчення майстра спорту із дзюдо. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
Власне, посвідчення майстра спорту із дзюдо отримали Роман Міхал Козачук, Віктор Коневський, Мирослава Щиголко та Тетяна Міщук. Окрім того, почесної відзнаки «Відмінник освіти України» удостоїлися двоє волинян – Валентин Кошельник та Володимир Новик.
Як ішлося під час наради, у різноманітних спортивних змаганнях узяли участь понад 67 тисяч волинських студентів та учнів. У спартакіаді серед учнів профтехучилищ перемогу святкували вихованці Луцького ВПУ будівництва та архітектури. Натомість серед студентів вищих навчальних закладів І-ІІ рівня акредитація перше місце в загальнокомандному заліку посіла команда Луцького педколеджу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus