USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Олексія Михайличенка може замінити Мирон Маркевич

20 Листопада 2009 12:56
Після поразки від збірної Греції у плей-офф кваліфікації на ЧС-2010 Олексія Михайличенка можуть залишити на посаді головного тренера національної футбольної збірної лише в тому разі, якщо не знайдуть йому гідної заміни. Саме такою є думка експертів.
Сказати, хто може замінити Михайличенка на посту наставника «синьо-жовтих», наразі важко. На слуху прізвища Олега Блохіна, Мирона Маркевича, Мірчі Луческу, В\'ячеслава Грозного і навіть Гуса Хіддінка. Проте в кожної кандидатури є чимало «але»: одних можуть не відпустити президенти або гендиректори клубів, другі не по кишені вітчизняній Федерації футболу, треті не погодяться суміщати клубне тренерство з роботою у збірній.
Одним із найбільш імовірних кандидатів називають головного тренера ФК «Металіст» Мирона Маркевича (на фото). Саме завдяки йому харківська команда вже три роки поспіль утримується на третьому місці в чемпіонаті України. З тим, що цей тренер здатний змусити нашу збірну заграти на повну силу, погоджуються й українські вболівальники. Однак через цілий ряд обставин говорити про конкретні тренерські рокіровки поки що зарано, пишуть «Известия в Украине».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Дмитро Тимощук Показати IP 20 Листопада 2009 14:50
до речі, гарна кандидатура. Але посередня, максимум що нам з ним світить вихід з групи ЧЕ-2012
Оля Показати IP 20 Листопада 2009 15:26
Дмитро Тимощук, якщо ви не знаєте, то наша збірна не приймає участь у відборі на ЧЕ 2012, оскільки вона є господарем. А Мирон Маркевич дійсно гарна кандидатура.
Dmytro Показати IP 20 Листопада 2009 16:23
На мою думку Мирон Маркевич не стане рятівником збірної, нам потрібен іноземний, авторитетний тренер!
alex Показати IP 20 Листопада 2009 21:56
Мирон Маркевич - чудовий тренер. Ще раз повторюся, що найкращим тренером був би Олег Блохін, але це якщо приберуть Сурка. А так він з ним не погодиться працювати.
seal Показати IP 21 Листопада 2009 10:53
Та почекайте ви ділити шкуру невбитого ведмедя. Давайте спочатку Миху хай звільнять. Он він в інтерв'ю казав, що поки не збирається залишати збірної. Хоч совість би мав, чи що? Але де там...
OrestN Показати IP 21 Листопада 2009 23:13
нам потрібен іноземний, авторитетний тренер? а що свої перевелися? Дайош іноземного тренера, ножки Буша, ковбасу, кока-колу, анашу...
Таня Показати IP 23 Листопада 2009 19:09
Можна попробувати з Маркевичем, хороший тренер, аби лиш рижого звільнили. Можна ще Кварцяного, він точно не дасть гравцям збірної спуску.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus