USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Оприлюднено список українських футболістів, покликаних до плей-офф

3 Листопада 2009 18:23
У вівторок, 3 листопада, головний тренер національної збірної України Олексій Михайличенко оприлюднив список 24-х футболістів, викликаних для підготовки до поєдинків плей-офф ЧС-2010 проти команди Греції. Ці матчі відбудуться 14 листопада на «Олімпійському» стадіоні Афін та 18 листопада в Донецьку на «Донбас Арені», початок обох зустрічей − о 20.00 за київським часом – інформують «Волинські новини».
Через травми тренерський штаб «синьо-жовтих» не зможе задіяти голкіпера «Динамо» Олександра Шовковського та півзахисника «Дніпра» Сергія Назаренка. Водночас захисники Дмитро Чигринський та Андрій Русол, котрі через ушкодження пропустили попередні поєдинки збірної проти Англії та Андорри, знову отримали виклик. Привертає увагу також присутність у списку Ігоря Худоб’яка. 24-річний атакуючий півзахисник львівських «Карпат» вперше отримав запрошення до лав національної команди.
 
Склад національної збірної
Воротарі: Андрій Пятов, Рустам Худжамов (обидва − «Шахтар»), Станіслав Богуш («Динамо»).
Захисники: Віталій Мандзюк, Євген Хачеріді (обидва − «Динамо»), Василь Кобін, Олександр Кучер, В’ячеслав Шевчук, Ярослав Ракицький (усі − «Шахтар»), Григорій Ярмаш («Ворскла»), Андрій Русол («Дніпро»), Дмитро Чигринський («Барселона», Іспанія).
Півзахисники: Олексій Гай («Шахтар»), Олександр Алієв, Олег Гусєв, Тарас Михалик, Андрій Ярмоленко (усі − «Динамо»), Руслан Ротань («Дніпро»), Анатолій Тимощук («Баварія», Німеччина), Ігор Худоб’як («Карпати»).
Нападники: Володимир Гоменюк, Євген Селезньов (обидва − «Дніпро»), Артем Мілевський, Андрій Шевченко (обидва − «Динамо»).
У суботу 7 листопада «синьо-жовті» мають зібратися на тренувальній базі ФК «Динамо» у Кончі-Заспі (нагадаємо, рішенням Виконкому ФФУ від 23 жовтня 2009 року матчі 13-го туру Прем’єр-ліги перенесені). Традиційний день відкритих дверей запланований на понеділок, 9 листопада: о 16.30 розпочнеться прес-конференція Олексія Михайличенка, після якої журналісти матимуть можливість поспілкуватися з гравцями та протягом перших 15-ти хвилин спостерігати за тренуванням команди, повідомляє сайт Федерації футболу України.
 
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus