USD 39.70 39.90
  • USD 39.70 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Не мали права програти, – Журжій про вихід «Старого Луцька» до чвертьфіналу

22 Квітня 2021 13:36
Головний тренер «Старого Луцька» Володимир Журжій та баскетболіст лучан Володимир Коцько поділилися своїми враженням після переможної гри проти «Прометея-2» та виходу в чвертьфінал Вищої ліги. Також вони розповіли, чого очікують від наступної стадії, в якій зіграють з «Львівською Політехнікою».

Прокоментував гру і головний тренер кам’янців Дмитро Марков, побажавши «Старому Луцьку» якомога далі пройти в плей-офф:«Хлопці добре провели цю серію, я дякую їм, вони боролися та не виглядали хлопчиками для биття. Але трішки не вистачило впевненості в нападі. Щодо захисту, то він був непоганий у всіх іграх, ми віддавалися, боролися. Ми трішки змусили Луцьк понервувати, але бажаємо вашій команді якомога далі пройти в плей-офф».
Володимир Коцько, своєю чергою, наголосив, що хоче подякувати вболівальникам, які підтримували команду з першої до останньої хвилини, зокрема на виїзді в Кам’янському. «Це дуже важливо для нас. Хочемо вибачитися за першу провальну гру, думаю, була трішки недооцінка суперника. В наступних двох матчах була повна концентрація, що ми мали зробити і в першій грі.

Суперником у чвертьфіналі буде «Львівська Політехніка», але навіть попри те, що протягом сезону ми виграли у них чотири гри, нам не можна розслаблятися. Це плей-офф, львів’яни мають дуже досвідчених гравців, зокрема Полюляк, Орленко. Думаю, ігри будуть важкими, але ми старатимемося вийти у півфінал», - розповів баскетболіст.
Володимир Журжій:«Це плей-офф, тут кожна гра може бути останньою. Після першої гри я казав, що «Прометей-2» переміг заслужено, вони зробили дуже неприємний сюрприз нам і нашим вболівальникам. Але друга гра в Кам’янському мені дуже сподобалася. Якщо дивитися на наші хороші ігри, то більшість з них ми граємо на виїзді, не знаю, з чим це пов’язано. Хлопці вийшли надналаштованими, забравши серію до Луцька, а тут порадували своїх вболівальників. Вони не мали права сьогодні програти. Я вітаю і їх, і вболівальників, які нас підтримували. Моя повага нашим фанатам, які 900 кілометрів проїхали і підтримували нас з барабаном у Кам’янському. Це дуже нам допомогло».
«Львівська Політехніка» – команда з нашої підгрупи, ми вигравали у них чотири рази. Але плей-офф – це зовсім інше. Ви бачили перший матч, розслаблятися не можна. Будемо готуватися до «Львівської Політехніки», як до звичайної гри тримати голову холодною», - наголосив головний тренер лучан.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 23 Квітня 2021 17:47
Кому потрібна ваша гра?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus