USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Перша ранкова осіння зарядка у Луцьку. Фото

3 Вересня 2017 12:59
Перша цьогорічна осіння зарядка, яка відбулася на спортмайданчику гімназії № 21, зібрала кількадесят охочих розім’яти м’язи.

Стартував захід 3 вересня о 10-ій ранку з легким запізненням. Але учасників можна зрозуміти, нелегко рано прокинутися у вихідний і примусити себе до дій, тим паче, зважаючи на погоду. Проте це не зупинило спортивних мешканців 33-го кварталу.


Відбулась акція, як і попередні, під керуванням та настановами досвідченого тренера Олега Хом’яка. За його словами, на ранкову зарядку приходять люди різного віку - від 5 до 70 років. Хоч вправи для усіх однакові, тренер слідкує за навантаженням для кожного учасника, для когось спрощує, а для когось дає менше повторів. Проте під час зарядки, яка триває 30-40 хвилин, ніхто не байдикує. До того ж, щоб постійні учасники не втрачали інтересу, тренування з кожним разом трішки ускладнюються.


Одна з учасниць ранкової розминки, Настя, яка долучилася до акції та відвідує її протягом трьох тижнів, поділилась своїми враженнями: «Я ходжу до спортзалу, тож вирішила приєднатися і до ранкової зарядки. Акція надзвичайно корисна, до того ж, безкоштовна. Мені вона дуже подобається».


Варто додати, на майданчику зібралися не лише любителі спорту, а й професіонали.

До слова, під час зарядки від дорослих не відставали і дітлахи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Наталя Показати IP 3 Вересня 2017 17:01
А в зарядку проводять лише в неділю?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus