USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Перемогла молодість і замкнула трійку збірна Волині

20 Жовтня 2009 18:34

Дві з трьох сходинок п\'єдесталу пошани у змаганнях молоді окупували волиняни на чемпіонаті України зі спортивної ходьби на 50 кілометрів. Про це повідомляють \"Волинські новини\".
Чемпіоном України серед молоді став Ігор Сахарук, якому, до того ж, вдалося вперше виконати норматив майстра спорту. Третє місце виборов Сергій Сусік. Обидва спортсмени є представниками обласної школи вищої спортивної майстерності, студентами інституту фізичної культури і здоров\'я ВНУ ім. Лесі Українки, підопічними тренерів ДЮСШ легкої атлетики Волинської обласної організації ФСТ \"Спартак\" Володимира Яловика та Миколи Калитки.
У загальнокомандному заліку волинські скороходи посіли третє місце, поінформували \"ВН\" в обласній ШВСМ.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus