USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Міліція Волині працює у звичному режимі

4 Березня 2014 18:46
Тимчасово виконувач обов’язків начальника УМВС України у Волинській області Михайло Руденко назвав пріоритету у роботі правоохоронних органів і назвав принципи співпраці міліції з громадськими активістами, повідомили у прес-службі волинської міліції.

Зокрема, під час наради начальників міських, районних відділів міліції та структурних підрозділів апарату обласного управління міліції за участю керівництва УМВС, Михайло Руденко зауважив: «Сьогодні, зважаючи на оперативну обстановку, органи внутрішніх справ у регіонах повинні спрямовувати свої зусилля на попередження та розкриття злочинів і забезпечення охорони громадського порядку спільно із представниками громадських організацій та активістами Самооборони Автомайдану. На цьому наголошує керівник Міністерства внутрішніх справ України Арсен Аваков».

Окрім того, полковник міліції розповів, що з ініціативи Волинської обласної ради при райрадах створили оперативні штаби, керівники яких координуватимуть роботу правоохоронців із громадськістю: «Зустріньтеся із ними, зберіть людей і доведіть, що міліція на Волині працює у звичному режимі, тож у випадку провокацій або ж правопорушень із боку тих чи інших громадян, діятиме згідно з чинним законодавством».

Пріоритетним напрямком визначили належну організацію спільних патрулювань. Йдеться не лише про охорону громадського порядку на вулицях населених пунктів, а й забезпечення безпеки дорожнього руху в регіоні загалом. Таким чином до складу як піших нарядів, так і нарядів ДАІ залучають представників громадських організацій та формувань.

Наголосив Михайло Руденко також на дотриманні особистої безпеки працівників міліції, а відтак зауважив, що кожному міліціонеру, згідно з чинним законодавством та нормативно-правовими документами, передбачили засоби індивідуального захисту та активної оборони.

«Ми повинні докласти максимум зусиль, аби стабілізувати ситуацію, не допустити провокацій, забезпечити мир і спокій волинян. В обласному управлінні міліції відбулася погоджувальна нарада, а відтак досягнули консенсусу із представниками обласної влади, об’єднань ВО Майдан і Правий сектор. Можу з упевненістю констатувати, що на Волині належним чином організована взаємодія і співпраця між правоохоронцями та представниками інститутів громадянського суспільства», – підкреслив тимчасово виконувач обов’язків начальника УМВС.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
дідо Показати IP 4 Березня 2014 18:54
У МРЕО, ДАЇ та паспортний,як брали гроші так і беруть.
Анонім до дідо Показати IP 4 Березня 2014 19:57
А Ви не думали хоч раз сказати, що я не дам і не візьму хабаря, а на гадейте їм про хлопців з небесної сотні!!! А якщо то навіть і запишіть - це на диктофон!!!! Але це ж риса справжньої української нації - краще я заплачу ніж спробую: з інспектором ДАІ подискутувати (маємо повне право, звичайно якщо знаємо ПДР та хоч трішки законодавство), звичайно не відвідуючи занять у автошколі, все ж як кажуть "права простіше купити", ну і звичайно для чого витрачати свій дорогоцінний час в чергах за паспортом, якщо просто можна "забашляти"!!!! ШАНОВНІ ДАВАЙТЕ ПОЧНЕМО ІЗ СЕБЕ, ХОЧА Б ТРІШКИ І Я ДУМАЮ У НАС БУДЕ УСЕ ГАРАЗД...
Дід Панас до Анонім Показати IP 4 Березня 2014 22:25
Ти олень друже, перший раз на права ніколи не здаси якщо не проплатиш... і прийдеш ще раз до них. Здавати знову.
Iгор до Дід Панас Показати IP 4 Березня 2014 22:29
Не правда! Я здав з першого!..
Анонім до дідо Показати IP 4 Березня 2014 20:14
Писати спочатку грамотно навчіться...А з анонімом згоден.
Анонім до Анонім Показати IP 4 Березня 2014 20:19
Я вибачаюсь за свою безграмотність!!!! І виправдовуватись не буду, але думаю багато хто зрозуміє, що я хотів цим сказати!!!!! Знаєте, як каже 80% водіїв, краще я дам інспектору ДАІ 50-100 грн, ніж я буду витрачати свій час і тріпати свої нерви!!! Не дарма про українців кажуть: чого дурні - бо бідні, а бідні - бо дурні!!! Вибачте за відвертість!
Iгор Показати IP 4 Березня 2014 20:01
Молодець!!!
Гузю Показати IP 4 Березня 2014 22:22
А ти ж, му*ак, казав, що Руденко втік і кабінет опломбував...
ГУзь до Гузю Показати IP 4 Березня 2014 22:41
ой шутнік я такий, "Я брехав, брешу і буду брехати, завтра все-рівно забуду"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus