USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.15
  • PLN 9.85 10.00

Перші зональні змагання енергетиків Волині приймав Нововолинськ. Він і виграв

24 Лютого 2009 12:45

У ВАТ «Волиньобленерго» стартував традиційний турнір з міні-футболу на кубок галузевої профспілки товариства. Про це 23 лютого інформують «Волинські Новини».
 
Перші зональні змагання приймало місто Нововолинськ. За повідомленням прес-служби ВАТ «Волиньобленерго», крім господарів змагань, свою футбольну майстерність тут демонстрували енергетики з сусідніх Володимир-Волинського, Локачинського та Іваничівського районів.
 
Зіграні за роки змагань (а товариство вже 6-й рік поспіль влаштовує таке спортивне свято), команди демонстрували неабияку вправність. Про це свідчать рахунки, у більшості з яких різниця голів не перевищувала два забитих м’ячі.
 
Щоправда, не пощастило в першій грі команді з Локачинського району. Господарі змагань – нововолинці – шість разів змусили їх діставати  м’яч із сітки воріт.
 
Вдало стартувавши, нововолинські енергетики впродовж усього турніру жодного разу не закінчували гру з поразкою. Перемога над сильними сусідами з Володимира-Волинського остаточно закріпила за ними лідерство турніру. Володимирським енергетикам у підсумку змагань дісталося «срібло».
 
«Нічия» між командами з Локач та Іванич змусила визначали володарів третього місця за кількістю забитих та пропущених м’ячів. І за цим показником «бронзу» турніру вибороли енергетики з Іванич, а локачинці зайняли четверте місце.
 
Наступні зональні змагання відбудуться 27 лютого у Горохові.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus