USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.95

Півзахисник «Волині» живе з Шумахером

18 Червня 2013 13:11
Футболіст Волині Ерік Бікфалві розповів, як тривають тренування у Криму та розповів, що якось мириться в одному номері з Шумахером.

Ерік Бікфалві вважає, що перший збір «Волині» у літнє міжсезоння є важким. Проте, як і у попередніх своїх командах і з попередніми тренерам. футболіст звик до того, що спочатку треба попрацювати для фізичної форми, - повідомили у прес службі ФК «Волинь».

Робочий день починається о сьомій ранку, далі – з перервами на обід та декількагодинний відпочинок відбувається два тренування чи робота в тренажерній залі, басейні, масаж, - розповів футболіст.
Біквалфі каже, що вперше відвідав Крим і що умови для тренування хороші – декілька полів, тренажерна зала, басейн, хороший готель.

З ким мешкаєш у номері?
- З Шумахером. Якось миримося (Тьяго Маєр дос Сантос, відомий як Шумахер — бразильський футболіст, нападник клубу «Волинь» - примітка «ВН»).

Вільного часу у футболістів дуже небагато – через потужний графік тренувань. Інколи гуляють біля моря, тобто вільний час передусім використовують на відпочинок.

Щодо перемоги «Волині» у першому спарингу в Євпаторії, Бікфалві сказав, що 6:0 - важлива перемога з точки зору впевненості в своїх силах, та й просто це перший більш-менш серйозний поєдинок на перших зборах. «Зіграли добре на одному диханні. Нічого іншого побажати собі та партнерам, окрім як і далі так грати ще й проти серйозніших суперників, не можу», - додав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus