USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Півзахисник «Волині» може продовжити кар’єру за кордоном

12 Грудня 2015 21:00
Румунський півзахисник ФК «Волинь» Флорентін Матей може продовжити кар’єру за кордоном. Про це повідомляє Таблоїд Волині.

Так, Матеєм цікавиться «Мальте», «Краснодар» і клуби німецького бундесліги.

У поточному сезоні Матей поки є найкращим бомбардиром Волині – 8 голів.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що атакуючий півзахисник «Волині» Флopeнтін Мaтeй в одному із своїх інтерв'ю зізнався, щo нe має наміру довго залишатися в кoмaнді Вітaлія Квapцянoгo.

Нагадаємо, потрапив Матей до «Волині» у вересні 2013 року на правах вільного агента. За «хрестоносців» дебютував 25 вересня 2013 року в грі проти «Ворскли» в Кубку України. Лучани програли зустріч з рахунком 1-2. Перший свій гол в українській Прем'єр лізі за «Волинь» забив 24 листопада 2013 року у ворота сімферопольської «Таврії» (2:2).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Любарт Показати IP 12 Грудня 2015 22:24
Хай не видумує, бо вже один румун дуже хотів чкурнути з Луцька хитро й в Китаї опинився. Хай менше говорить, а краще грає, тоді й опиниться в якомусь топ-клубі.І агента менше слухає, який почав наліво-направо інфу кидати, як червяка на акулу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus