USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Платіні заперечує, ніби шкодує про Євро-2012 в Україні

23 Березня 2011 13:30
Президент УЄФА Мішель Платіні висловив підтримку Україні і Польщі, які в 2012 році прийматимуть матчі фінальної частини першості Європи з футболу.

Про це повідомив Проспорт .
"На кожній зустрічі я повторюю: Україна та Польща прийматимуть подібний захід вперше в історії. Наші українські друзі мають проблеми, але наша робота – допомагати їм, а не розвернутися до них спинами", – наголосив Платіні під час розширеної прес-конференції у Парижі після завершення XXXV Конгресу УЄФА, на якому Платіні був переобраний президентом організації ще на чотири роки.

Мішель Платіні також заявив, що він не має сумнівів в успішності проведення чемпіонату в двох східноєвропейських країнах.

"Організація Євро-2012 в Україні та Польщі – це дуже складне завдання. Проте ми робимо успіхи і досягнемо нашої мети. Ми виходимо на фінішну пряму, яка веде нас до історичної прем’єри", – заявив Платіні.

Крім того, за словами керівника європейського футболу, він ніколи не говорив про те, що віддати турнір Україні, можливо, було помилкою.

"Ні, я ніколи не говорив, що це була помилка", – зауважив Платіні, додавши, що його слова були вирвані з контексту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus