USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Початок сезону: кого втратила «Волинь» - ТОП-10

10 Липня 2013 12:47
Цими вихідними стартує новий сезон української Прем’єр-ліги. Луцька «Волинь» опинилася в дуже скрутному становищі. Через фінансові негаразди команда втратила таку кількість гравців, з якої можна сформувати повноцінну команду. Отже, хто вони – вже не волиняни – дізнавалось «Слово Волині».

Максим Старцев
У багатьох матчах, особливо другого кола, найкращим на полі був Максим. Старцев не раз виручав команду, витягуючи мертві удари. Але цього міжсезоння Максим перейшов у «Металург» (Запоріжжя). Сторони не узгодили фінансові питання. Старцев розповів, що гравцям запропонували наново укласти угоди, де зменшено заробітну плату на 50%. І оголосили, мовляв, хто не згоден, може залишити команду.

«Я шкодую, що він йде, – каже Віталій Кварцяний. – Максим рівень свій підтвердив. Але зараз клуб не може домовитися з ним через фінансові питання. Його майстерність відповідає Прем’єр-лізі, і клуб задоволений співпрацею зі Старцевим».

Валентин Ілієв
Вже 3 липня всі болгарські видання з радістю вітали свого досвідченого захисника на рідній землі.
Ілієв повернувся до ЦСКА (Софія) і зразу ж взявся тренуватись із новою командою.

Петр Занєв
Інший болгарин теж не затримався довго в Луцьку, перебрався в російську Прем’єр-лігу. З нового сезону Занєв виступатиме за пермський «Амкар».

Захисник збірної Болгарії перейде в «Амкар» на правах вільного агента. Це означає, що «Волинь» за гравця не отримає ні копійки. Минулого сезону Занєв провів за команду з Луцька 24 матчі.

Даніель Суботич

Суботич про свій новий клуб сповістив громадськість по-європейськи. Екс-волинянин написав на своїй сторінці Facebook, що вже уклав угоду з азербайджанським клубом «Габала». Деталі поки не розголошуються.

До речі, наприкінці травня головним тренером «Габали» став екс-наставник київського «Динамо» Юрій Сьомін.
Зауважимо, що в минулому сезоні у всіх змаганнях нападник провів за Волинь 25 матчів, в яких забив п’ять голів.

Абайомі Овонікоко

З нігерійським грузином все просто: у нього закінчилася оренда. Отже, Овонікоко без скандалів повертається у Грузію.
Там нападник виступатиме за столичну «Гагру». За «Волинь» хлопець провів 17 матчів і забив два голи.

Олександр Насонов
Не до душі, напевно, нестабільна ситуація в клубі була й 21-річному захисникові. Поки ще невідомо, де гратиме Олександр, але футболіст має твердий намір змінити клуб. «Я хочу покинути Луцьк, уже навіть подав документи щодо розірвання контракту. Тож чекаємо рішення, ситуація у «Волині» досить непроста», – каже футболіст.

Насонов не зізнається, де гратиме в майбутньому сезоні, але запевняє, що у «Дніпро» не повернеться.

До речі, Олександр, увійшов у рейтинг «ТОП-10 найдорожчих футболістів української Прем’єр-ліги». У цій десятці зібрані найдорожчі гравці української футбольної ПЛ віком до 21 року включно. Брали до уваги всіх футболістів, не залежно від національної приналежності. Він посів десяте місце, а його вартість експерти оцінили в 700 000 євро.

Душан Савич
Найімовірніше, Савич гратиме за бухарестське «Динамо». За інформацією румунських ЗМІ, щомісяця Савич отримуватиме вісім тисяч євро плюс преміальні.

Український чемпіонат 27-річний нападник залишив не без скандалу. Гравець був змушений розірвати контракт із «Волинню» через заборгованість зарплати. У складі лучан Савич грав з зими 2012 року. За цей час він провів 32 матчі, в яких відзначився шістьма голами.

Рамон Лопес
Бразилець вже уклав угоду з болгарським «Левскі» на два роки. Напевно, найболісніше втрату Лопеса переживає Кварцяний. «Це дуже погана новина, – каже тренер. – Я пам’ятаю, яким ми брали Рамона, як він починав працювати, як знайшли його. Лопес обійшовся клубу в невеликі гроші, а був час, коли за нього нам давали мільйони. А ми не продавали бразильця». Віталій Володимирович вважає, що й тут не обійшлося без нечесних болгарських агентів, які задурили хлопцеві голову.

Саша Стевич

Колись в історії ФК «Волинь» напишуть: покинув клуб влітку 2013 року, бо завершився контракт, і сторони вирішили його не продовжувати. Наступна футбольна команда, яка трапиться на професійному шляху футболіста, поки невідома.

Сілвіу Ізворану
Румун вже на батьківщині, і, найімовірніше, футбольну кар’єру продовжуватиме там. Він, як і Стевич, поїхав із Луцька, повністю відпрацювавши за контрактом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Гуд Показати IP 10 Липня 2013 13:04
Добре добре, що розбігся той зоопарк, можливо почне кварц нарешті щось толкове ліпити
artemCo Показати IP 10 Липня 2013 13:31
Із всіх вищеперерахованих втратою можна назвати лише перехід Лопеса і Старцева. Інші - нічим не кращі за гравців, які залишились в команді. А болгари - це взагалі окрема мова. Що вони робили в команді знав тільки Дем’яненко.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus