USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Показали проект реконструкції стадіону «Локомотив» у Ковелі

2 Квітня 2018 23:44
У Ковелі на старому стадіоні "Локомотив" хочуть зробити спортивний центр. Планують зробити великі зали і трибуни, котельні та вбиральні.

Про це повідомляє Волинь24 з посиланням на прес-службу Ковельської міськради.

Місто отримає від інвесторів майже мільйон євро на будівництво підтрибунних приміщень. Частина грошей буде залучено з міського бюджету.

Проектом планується реконструкція підтрибунних приміщень стадіону «Локомотив» під приміщення багатофункціонального призначення з великими залами для публічних виступів, проведення конференцій, занять танцями, влаштування художніх галерей, навчальних кімнат, гардеробних з санвузлами, адміністративних та підсобних приміщень.

Також пропонується використання спортивного ядра для проведення спортивних заходів, змагань з туризму, фестивалів та інших культурно-мистецьких заходів.

Трибуни планують зробити на 2070 глядачів.

На території також хочуть побудувати трансформаторну підстанцію, котельні та вбиральні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
ага Показати IP 3 Квітня 2018 00:46
и шо киндер будет строить...дерибан когда начнется..
Ау Показати IP 3 Квітня 2018 06:11
Це добре.
123 Показати IP 3 Квітня 2018 09:41
Кольори стін непривабливі... Для спортивно-розважальних комлексів варто застосовувати яскраві відтінки.
Видно наскрізь Показати IP 3 Квітня 2018 14:24
Примітивно ! Акцент зроблено на комерції, а не на спорті. Хтось хоче за грантові гроші зробити для себе бізнес на комунальній землі. Продажні і криворукі проетувальники за гроші підігрують. Корупція - то тема для відповідних органів !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus