USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Поляки обурені, що не побачать бій Кличка з Сосновським

7 Травня 2010 18:39
У сусідів-поляків наростає незадоволення тим, що боксерський поєдинок між українцем Віталієм Кличком і поляком Альбертом Сосновським 29-го травня і Німеччині не можна буде побачити в Польщі.

Про це інформує Польське радіо з посиланням на газети «Polska. The Times» і «Fakt».

«Жоден польський телеканал не хоче заплатити 150 тисяч євро, аби показати поєдинок Сосновського з Кличком. Тільки громадське ТБ має бажання транслювати цю зустріч, але й воно не має таких грошей», - пишуть газети.

Незадоволені цим фактом газети «Polska. The Times» і видання «Fakt» називають справу скандалом.

«Цей бій ти мусиш побачити! – так рекламується боксерський поєдинок українця з поляком в США. Пряму трансляцію з Ґельзенкірхен дивитимуться американці, канадці, німці, українці... Тільки у Польщі шанувальники боксу не зможуть стати співучасниками неабиякого поєдинку», - ображаються поляки.

«Fakt» лякає поляків ще й тим, що німецький телеканал RTL, який має виняткове право на показ поєдинку, може закодувати сигнал на Польщу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus