USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Попри кризу, в Луцьку й надалі популяризують здоровий спосіб життя

22 Січня 2009 09:50
Відновив роботу загальноміський фізкультурно-спортивних захід «Стань у ряди олімпійців», що проводиться на виконання міської Програми популяризації здорового способу життя на 2008-2011 роки. Вчора, 21 січня, у спортивному залі Навчально-виховного комплексу «Гімназія № 14» відбулися чергові чвертьфінальні змагання, – інформують «Волинські Новини».
 
Участь у турнірі майбутніх олімпійців взяли команда «Фаворит» НВК «Гімназія № 14» та команда «Соколята» НВК № 20. За повідомленням департаменту інформаційної політики міськради, перемогу здобули спортсмени 14-ї гімназії.
 
Чвертьфінал умістив в себе дев’ять естафет. Учні змагалися у спортивних вміннях та навичках поводження зі спортивними снарядами, у швидкості, вправності, точності.
 
Суддівська рада, яку очолив директор департаменту молодіжної політики і спорту Луцької міської ради Володимир Пащенко, строго оцінювала учасників і в разі помилок чи порушень – справедливо, але й без поблажок штрафувала. До слова, серед членів журі був і заслужений тренер України, тренер збірних переможців параолімпійських ігор у Сеулі і Пекіні Юрій Тимофєєв.
 
Яскраву й доречну ноту свята вносили танцювальні та спортивно-хореографічні номери, якими були «пересіяні» естафети. Глядачі аплодувати учасникам ансамблю народного танцю «Любисток» та гімнасткам клубу «Фаворит»  («Гімназія № 14»), а також танцювальному колективу «Тріно» і хореографічному дуету Тараса Михна та Насті Сінчук із 20-ї школи.
 
Закінчилося свято нагородженням переможців з 14-ї гімназії та врученням цінних подарунків від журі, спонсорів та батьківських комітетів усім учасникам змагань. Тим самим зайвий раз було підтверджено олімпійський принцип домінування участі над перемогою.
 
«Дуже добре, що пропагування здорового способу життя серед школярів відбувається не тільки у формі традиційних, звичних уроків фізкультури, а й на таких по справжньому веселих та емоційних заходах. Я переконаний, що захід «Стань в ряди олімпійців» стане серйозним проривом у справі масового залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом», – зазначив директор департаменту молодіжної політики і спорту Володимир Пащенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus