USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Пожежники України на чолі з волинянином - вперше чемпіони світу

30 Серпня 2010 16:48
Збірна України з пожежно-прикладного спорту вперше у своїй історії здобула перше загальнокомандне місце на VI Чемпіонаті світу.

Про це 30 серпня повідомили у прес-службі ГУ МНС у Волинській області

Нагадаємо, з 27 до 29 серпня в Донецьку проходив VI Чемпіонат світу серед пожежників-рятувальників. В Чемпіонаті взяли участь команди з 14 країн.

32-річний волинянин Юрій Сафатюк, заслужений майстер спорту, був капітаном української команди і вже вдруге став чемпіоном світу.

Загалом це його 5 чемпіонат світу і останній в якості спортсмена за збірну України з пожежно-прикладного спорту. Рішення про завершення кар’єри в збірній України 4-х разовий призер чемпіонатів світу, неодноразовий рекордсмен України, чемпіон та 2-х разовий володар Кубку України з пожежно-прикладного спорту прийняв до початку VI Чемпіонату.
Українська команда, збірна України, достойно «провела» свого капітана, виборовши золоті медалі у пожежній естафеті, і у загальнокомандному заліку.
Українська команда на останньому етапі – бойовому розгортанні, показала результат 29,00 секунди – «срібний» результат виступу. Але він виявився достатнім для золотих загальнокомандних медалей.

Золоті медалі та Кубок «домашнього» Чемпіонату залишились в Україні.

До слова, ще двоє волинян брали участь в Чемпіонаті – майстри спорту Ігор Чуруксаєв та Олександр Андрійчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus