USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Прес-конференція після матчу «Волинь» - «Таврія». ВІДЕО

22 Липня 2013 07:01
Коментар головного тренера «Волині» Віталія Кварцяного (подає прес-служба клубу):

«Команда була виснажена в другому таймі. Основним завданням на матч було втримати перевагу, агресивність. Але де вони візьмуться впродовж всього матчу, якщо ми не реалізовуємо моменти. В нашій команді мало креативних гравців, тому дуже важко втримувати швидкий темп гри. В Києві було швидке поле, «Динамо» швидко грало і ми втягнулися в цю боротьбу, а от «Таврія» грала дуже розмірено, збивала темп. Ми не могли розвинути швидкість і ще, я думаю, хлопці витратили багато сил в грі з «Динамо». Не могли витримати свіжість у другому таймі.

Не допрацював Лео, мав можливість увірватися в штрафну… Я завжди прошу: «Беріть ініціативу на себе, обігруйте», а вони бояться входити в штрафну. Важко так грати у футбол. Бояться і все, не можу їх загнати, я ж на поле не вибіжу.

Не виконали багато тактичних завдань, а потім почали грати, хто як може. В нас був креативний гравець – Мемешев, який своїми нестандартними діями заводив всю команду, але зараз дискваліфікований... Певна «монотонна» перевага була в нас. Шумахер ще не набрав форму. Було декілька прострілів, на які він мусив відгукнутися. Потім "Таврія" побачила, що ми втомилися, почали грати на утримання рахунку, і активніше почала грати в атаці, зробила декілька вдалих замін. Я вважаю, що мої заміни були невдалими, трішки ми згасли, але не забувайте, що "Таврія" все-таки зіграна команда, їм заборонено робити трансфери, тому склад стабільний. Їхній лідер – Назаренко, з яким ми, на жаль, жорстко не зіграли. Я просив це, але футболісти важко виконують таке завдання.

В другому таймі ми були не такими свіжими, щоб швидко відбирати м’яч і швидко переходити в атаку. Добре, що на межі зіграли Масло, Шиков і, як завжди, Сімінін. Але сильно критикувати гравців не буду – виграли. Повторюся, дуже багато сил забрала гра в Києві. Думаю, що ми змінимо трохи режим тренувань, завтра зробимо баню та вихідний і будемо думати, як жити далі.

- Здалося, що ваші гравці не помічали Задерецького і не пасували йому…

- Він сам себе не помічав на полі, впав та й лежить, але це проблема виховання футболістів ще в ДЮФШ, їх треба перенавчати грати у футбол. Я в нього питаю: «Діма, чому ти лежиш?». Мовчить.


Коментар головного тренера "Таврії" Янніса Христопулоса:

- Я вважаю, що гра була рівною. В першому таймі загроза біля наших воріт виникала в основному після стандартів і найгірше для нашої команди, що "Таврія" не може знайти потрібний для нас темп гри. Коли м’яч в нас, потрібно більше перемагати в особистих єдиноборствах. В другому таймі суперник знайшов в деяких моментах відкриті зони, в яких ми не могли персонально грати «кожен з кожним», цим самим створили достатню кількість моментів команді суперника. Але другий тайм ми провели з м’ячем в ногах і таки створили моменти. І було ще більше передумов, аби створити ще більш небезпечні моменти, але другу гру поспіль ми не можемо забити.

- Ви дозаявили нещодавно Гуменюка, але його не було сьогодні в заявці…

- В Гуменюка була травма коліна, яку довелось вирішувати медикам. І він був відсутній в команді більше місяця і йому потрібен час, щоб відновитися.

- Яка з ланок в вашій команді потребує першочергового підсилення?

- Я не можу так розділити це питання, ми всі разом повинні атакувати і всі намагаємось захищатися. Звичайно, в нас не все виходить і найгірше те, що ми не можемо забити гол".


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus