USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Кому Кварцяний присвятив перемогу «Волині»?*

8 Листопада 2015 18:21
Влада, яка не цікавиться спортом, зокрема футболом, – далека від народу. Саме так висловив власну позицію стосовно представників нині діючої влади під час прес-конференції після матчу між ФК «Волинь» та ФК «Ворскла» сьогодні 8 листопада, головний тренер «червоно-білих» Віталій Кварцяний.

Нагадаємо, сьогодні закінчився матч 14 туру Чемпіонату України з футболу між луцькою «Волинню» та полтавською «Ворсклою». Поєдинок, що відбувся у Луцьку на стадіоні «Авангард», завершився із рахунком 2:1 на користь «хрестоносців» .

Під час діалогу із журналістами Віталій Кварцяний зазначив, що сьогоднішню перемогу волиняни присвячують майбутнім виборам.
«Майбутнім мером має бути людина, яка любить спорт», - наголосив наставник «червоно-білих» і зауважив, що ніхто його не просив про це говорити, утім він має на увазі кандидата на посаду Луцького міського голови від політичної партії УКРОП Олександра Товстенюка.

Нагадаємо, у другий тур виборів вийшли чинний мер, представник БПП «Солідарність» Микола Романюк та представник УКРОПу Олександр Товстенюк. Тож, остаточно визначитись із власним вибором та проголосувати за свого кандидата на посаду мера, лучани матимуть змогу у неділю, 15 листопада.

«Мене ніхто нічого не просив говорити. Я нічого не маю проти Миколи Ярославовича, але він не може бути мером, бо йому байдужий спорт. Як і голова ОДА Володмир Гунчик. Вони далекі від народу, від сьогодення і перспективи. Вони ніколи не будуть робити життя кращим. Не можна, щоб люди, які не хочуть покращення життя людям іншим, були знову при владі», - заявив головний тренер «Волині».

Він пригадав і про адміністративний тиск та необгрунтовані перевірки з боку влади щодо учасників виборчого процесу.

«Люди голосують за краще майбутнє. Але не може бути завтрашній день кращим, якщо влада проявляє себе лише у поверхневих вчинках, утім, не вирішує серйозних питань. Хочете краще життя - не бійтесь нікого. Бо влада боїться відповідальності за свої дегенеративні дії. Якщо мер любить будівництво і ремонти, то він повинен любити й усе інше», - обурюється Віталій Кварцяний.
Натомість, він заявив, що Олександр Товстенюк – це молода перспективна людина, яка цікавиться усім.

Бо не може бути такого, що мер любить чи не любить щось, хоче чогось чи не хоче. В нього сто обов’язків, а він мусить зробити сто один. Тоді він міський голова. А у нас витягують штучну любов до влади, яка, своєю чергою, повинна цікавитись усім. Натомість, що ми маємо? Зруйновані всі спортивні майданчики та знівечені футбольні поля. Якби не люди, які працюють у Фонді Ігоря Палиці «Новий Луцьк», у нас не було б того, що ми маємо сьогодні. За 24 роки через бюджетні кошти пропущено сотні мільярдів гривень. Але при цьому народ не відчував жодних преференцій. Від людей які віддають свої нерви і кошти футболу, держава тримається в стороні. 15 років футбольний клуб існував без підтримки держави», - додав тренер.
Також він пригадав й про тиск з боку влади на футбольні клуби країни:

«Я – патріот Луцька, і патріоти мають робити майбутнє. Але яка ми країна майбутнього, якщо протягом 24-х років наш футбольний клуб під пресом? За що я мав більше сотні допитів? За те що футбол люблю? Хто це робив? Влада, силові структури, податкова. В нас тільки «Шахтар» і «Динамо» Київ нічого не відчували, а «Дніпро», Полтава, «Металург», «Чорноморець» під тиском. То що ж буде з футболом? От я боюсь, щоб наших спонсорів не придушили так, щоб вони не змогли утримувати волинський футбол. Бо більш ніхто цього робити не буде. Я знаю, де перспектива, а де ні. Якщо футбол під увагою влади, то влада – розумна, бо футбол – це дуже складна справа. Справа принципу обновити державу і з невеличкого міста Луцьк зробити перший крок у завтрашній день. Щоб у Німеччині сказали, що Луцьк - це маленький Лондон. Це аксіома. Треба було ще давно змушувати владу повернути до футболу не зад***цю, а обличчя», - різко зауважив Кварцяний.
Насамкінець він пригадав, як начальник управління освіти Луцької міської ради Олег Гребенюк здійснював тиск на освітян.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що у Луцьку вихователі із дошкільних навчальних закладів кажуть, що їх позбавили доплат і залякують тим, що кошти не повернуть, якщо у день виборів вони не проголосують за «правильного» кандидата. Після публікації статті начальник міського управління освіти Олег Гребенюк зібрав прес-конференцію, під час якої повідомив, що доплата індексації працівникам сфери освіти міста таки не відбувалася через нестачу коштів. Однак він виправдав це не політичними причинами і впливом політсил на адмінресурс, а економічними проблемами.

«Я не пробачу йому того, що він робить з вчителями і вихователями. Він обіймав посаду й при Януковичу, й при Ющенку, й при Кучмі, й нині, при Порошенку. Але досить! Насиділись уже пристосуванці. Йдемо в нове життя», - резюмував очільник Волині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
FC VL Показати IP 8 Листопада 2015 19:34
Справжній патріот Волині !!! Сказав усе правильно!
Ха-ха Показати IP 8 Листопада 2015 19:36
Кварцяний не має поняття хто такий Гребенюк, що він на посаді тільки з 2011 року.
місцевий Показати IP 8 Листопада 2015 21:00
Як би там не було,але Кварц життям доказав,що він патріот Луцька! Ото ж повна підтримка!
хе-хе Показати IP 8 Листопада 2015 21:02
думаю що знає. Кварц просто так нічого не говорить. Доречі, у 2011 році яка влада була?
акредит Показати IP 8 Листопада 2015 21:22
А де ж про комах у вусах лідера міських освітян?
луцький Показати IP 8 Листопада 2015 21:52
А чим взагалі цікавиться той Гунчик - футболом, волейболом, баскетболом...? Нічим!!! Сам нічого не робить і навіть не може закінчити розпочате іншими, а ще хватає совісті когось в чомусь критикувати?! Хто таких людей взагалі керувати областю призначає?!
Старий Показати IP 8 Листопада 2015 22:24
Кварцяного - в Президенти України. Він такий мудрий! А головне - любить спорт!
Вовкулака Показати IP 8 Листопада 2015 22:58
Кварц любить футбол, і любить Фк "Волинь", і продастся хоч чорту аби команда жила

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus