USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Пищур з «Волині» долучився до кращих бомбардирів

20 Квітня 2011 12:49
Забивши два голи в останніх виїзних матчах, нападник луцької команди Олександр Пищур довів свій рахунок забитих м’ячів за «Волинь» до 51 гола.
Таким чином він став сьомим гравцем в історії команди, якому вдалося здолати позначку в 50 забитих м’ячів, - пише сайт ФК «Волинь».
Нагадаємо, що до числа найкращих бомбардирів «Волині» входять також Володимир Дикий та Андрій Федецький – по 91 голу, Володимир Мозолюк – 89, Василь Сачко – 63, Павло Філонюк – 60 та Володимир Бердовський – 54 голи.
З 51 проведеного гола 8 Пищур забив у Прем’єр-лізі, 3 – в Кубку України і 40 – у першій лізі.
Із загальної кількості голів 17 було забито головою і 34 ногами, в тому числі 30 правою і 4 лівою.
Якщо говорити про суперників волинян, яким забивав Пищур, то найбільш постраждалою виявилась київська «Оболонь», кіпери якої шість разів виймали м’яч з сітки воріт після пострілів Олександра.
П’ять голів було забито київському «Динамо-2».
По чотири – у ворота «Кривбасу» та сімферопольського «Ігросервіса». Тричі після ударів Пищура м’яч був у сітках воріт бурштинського «Енергетика», «Закарпаття», «Іллічівця», «Прикарпаття» та ПФК «Олександрія».
По два рази Пищур відзначався в матчах проти чернігівської «Десни», овідіопольського «Дністра», харківського «Геліоса», «Севастополя» та «Нафтовика-Укрнафти».
І лише по одному голу було забито «Ворсклі», черкаському «Дніпру», донецькому та запорізькому «Металургам», дніпродзержинській «Сталі», «Феніксу-Іллічівцю» і ФК «Харків».
Крім того, забиваючи згаданий уже 51 гол, Олександр Пищур оформив 2 хет-трики і 10 дублів у ворота суперників, а у сезоні 2008/09 став кращим бомбардиром і кращим гравцем першої ліги.
А якщо враховувати загальну кількість голів, забитих Олександром Пищуром в офіційних матчах різних рангів у складі усіх команд, за які він виступав, то в його активі наразі 97 голів.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Саша Показати IP 20 Квітня 2011 15:14
Хороша статистика для Пищура. То хіба десь коліно підставить, або занесе корпусом м"яч в ворота, ну ще з пенальті заб"є. Але для команди що воно дало? На поле виходять як телята на пашу. Луцький вболівальник вже не має бажання ходити на стадіон, щоб дивитись на цей "кардебалет".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus