USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ліцеїстка з Волині вступила до однієї з найкращих приватних шкіл Великої Британії

17 Червня 2022 20:59
Учениця 11-В класу Нововолинського наукового ліцею Friends Вікторія Матвіюк вступила до однієї з найкращих приватних шкіл Великої Британії – West Buckland.

Про це повідомили у Нововолинському науковому ліцеї.

Вікторія Матвіюк – переможниця олімпіад та конкурсів, успішна ліцеїстка, яка вступила за допомогою програми UGS до однієї з найкращих приватних шкіл Великої Британії – West Buckland, при цьому здобувши грант на освіту, який цілком покриє навчання, проживання, харчування та інші потреби. Це найбільш успішна бордингова школа, яка входить у топ-40 усіх приватних шкіл Британії. Була заснована ще 1858 року. А серед її випускників – відомий англійський письменник Брайан Олдіс, науковець та засновник Лондонської школи економіки Джон Ашворт, драматург Дональд Фредерік Делдерфілд, олімпійські чемпіони, футболісти, телеведучі.

«Уже з вересня наша випускниця стане студенткою West Buckland, і ми не сумніваємося, що ця талановита дівчина буде гордістю цього престижного закладу.
Віка вступила до Нововолинського наукового ліцею після 9 класу, до цього навчалася у невеличкому селі Заболотці. Але ще в молодших класах проявила себе як наполеглива, старанна, працьовита та обдарована учениця. Вона активно брала участь і перемагала в олімпіадах та конкурсах на ІІ і ІІІ етапах. При цьому дівчинка є першою помічницею мами по господарству, адже живуть вони в селі, а найголовніше, що в родині, окрім Віки, є ще п’ятеро дівчаток і один хлопчик.

Ми дуже раді, що саме наш заклад дав можливість Вікторії ще більше проявити свої таланти, поглибити знання з багатьох предметів, стати справжньою зіркою і прикладом для наслідування не тільки молодшим сестричкам та братику, але й багатьом ліцеїстам! Переконані, що такі діти – майбутнє нашої України», – йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus