USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Роналдо і Зідан запрошують Тимощука

16 Листопада 2008 10:30
Один із лідерів збірної України має взяти участь у традиційному доброчинному «матчі проти бідності», який організовують зірки світового футболу під егідою ООН. Про це 14 листопада повідомляють «Волинські новини».
Окрім Анатолія Тимощука, запрошення одержали інші відомі гравці: Жуніньйо (Ліон), Ельгера, Алексіс, Жигіч (всі – «Валенсія»), Валерон, Міста (обидва – «Депортіво»), Аранго, Трехо (обидва – «Мальорка»), Чіте, Люксен (обидва – «Расинг»), Лорен, Кабул (обидва – «Портсмут»), Макукула (Бенфіка).
Матч між друзями Зінедіна Зідана і Роналдо відбудеться 17 листопада в містечку Фес (Марокко). Як стало відомо, обслуговувати поєдинок буде знаменитий арбітр П’єрлуїджі Колліна, – повідомляє Футбол.ua.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 16 Листопада 2008 11:40
А в тренери беріть Кварцяного і буде супер.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus