USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Рух» – «Волинь»: перед матчем

11 Жовтня 2017 14:05
У матчі 16-го туру зустрінуться не тільки сусіди по турнірній таблиці, а й команди, матч яких сміливо можна називати галицько-волинським дербі. Про це повідомляє клубна прес-служба лучан.

У попередніх матчах і «Волинь», і «Рух», які зустрінуться сьогодні о 15:00 у Винниках, досягнули позитивних результатів у грі з лідерами чемпіонату. «Рух» на виїзді розписав нульову нічию з харківським «Геліосом». «Волинь» завдяки голам Ляшенка і Медведя впевнено переграла другу команду чемпіонату – «Полтаву».

Теперішній наставник команди з Львівщини, екс-тренер «Сталі» та «Вереса», Володимир Мазяр славиться тим, що всі його команди відомі своїми бійцівськими якостями. Відзначимо наявність у складі винниківського клубу двох екс-футболістів «Волині» Віктора Хомченка та Олександра Чепелюка. До слова, Хомченко відзначився трьома голами в останніх п’яти матчах. У складі «Руху» грає чимало футболістів з досвідом Прем’єр-Ліги та низка орендованих гравців з «Карпат».

«Волині» у звітному поєдинку через дискваліфікацію не допоможе Андрій Ляшенко. Натомість відбув дискваліфікацію капітан лучан Вячеслав Шаповал. Серед футболістів гостей відзначаємо чудово форму Олександра Медведя, який у минулому турі відзначився голом та асистом, щоо дозволило йому потрапити до збірної туру. «Хрестоносці» спробують перервати п’ятиматчеву серію«Руха» без поразок.

Арбітри

Зустріч між винниківським «Рухом» та луцькою «Волинню» обслуговуватиме суддівська бригада зі столиці на чолі з Дмитром Денисюком з Київської області. Асистентами головного арбітра стануть Ігор Гарлач з Ужгорода та Дмитро Попельницький з Кропивницького. Четвертий арбітр – Олександр Шандор зі Львова. Спостерігачем на матчі буде Роман Гамаль з Чернівців

Суперник – ФК «Рух» (Винники)

Рік заснування – 2003

Президент – Г. Козловський

Головний тренер – Володимир Мазяр

Кольори клубу: синій, білий

Сайт: http://fcruh.com

Стадіон: ім. Богдана Маркевича(900 глядачів)

Поточне місце в турнірній таблиці – 11(3 перемоги, 6 нічиїх, 6 поразок)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus