USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Серед луцьких шкіл розпочався відбір у ряди олімпійців. ВІДЕО

5 Листопада 2008 22:11
Восьмикласники луцького ліцею краще відчули командний дух змагань від учнів гімназії. Саме сьогодні, 5 листопада, стартували перші змагання в рамках проведення загальноміського фізкультурно-спортивного заходу «Стань в ряди олімпійців!», – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Першою базою для змагань, які проводились у вигляді естафет, став НВК «Загальноосвітня школа №22-ліцей». Одним із рефері сьогоднішньої спортивної боротьби став заступник міського голови Анатолій Пархом’юк, який переконаний, що завдяки подібним акціям «діти нашого міста, дорослі стануть найздоровішою нацією, найздоровішим містом у нашій державі. І все це знаходиться лише в наших руках».
 
Другий суддя змагань – учасник Олімпійських ігор в Атланті Андрій Булковський – побажав учасникам спортивного свята відчути справжній командний дух. «Адже перемогу приносить не одна людина, а ціла команда», – зазначив він.
 
Змагання проходили у вигляді спортивних естафет. У них брали участь дві команди по 5 юнаків та 5 дівчат, які є учнями луцьких шкіл №18 та №22. За результатами восьми естафет перемогу здобули школярі із ліцею, і тепер ця команда автоматично потрапляє у чвертьфінал. А солодкий приз – коробку цукерок – отримав кожен учасник змагань.
 
Під час спортивних ігор було також визначено авторів найкращої емблеми та плакату, якими стали учень НВК №22 Віктор Залевський (емблема) та учениця гімназії №21 Оксана Кудрик (плакат).
 
Крім того, на спортивному святі школи-учасники представляли свої команди підтримки, що є обов’язковим елементом у програмі акції «Стань в ряди олімпійців!».
 
Довідково:
 Захід проводитиметься з 5 листопада 2008 року по 8 квітня 2009 року на базі шкіл міста, інституту фізичної культури і здоров’я ВНУ імені Лесі Українки, обласної ДЮСШ. Керівництво загальноміським спортивним заходом здійснюють комітет по фізичній культурі та спорту й управління освіти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus