USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Серед волинських ветеранів спорту визначили кращих. ФОТО

21 Вересня 2010 09:54
У Нововолинську на стадіоні «Шахтар» відбулися змагання з міні-футболу за програмою VІ обласної спартакіади серед ветеранів «Спортивне довголіття – «Спорт для всіх – радість життя» серед міст та районів області.
У змаганнях взяли участь 5 чоловічих команд, близько 60 ветеранів з Ковельського та Рожищенського районів, а також з міст Луцька, Володимира-Волинського, Нововолинська.
Через недостатнє фінансування у галузі фізичної культури та спорту в містах та районах област, багато команд ветеранів не змогли долучитися до змагань.
Перемогу здобули ветерани з міста Луцька. Друге місце – в Ковельського району, третє місце посіла команда з міста Володимира-Волинського.
Переможці та призери змагань нагородженні грамотами, дипломами та медалями від обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».
Мета проведення таких змагань – пропаганда фізичної культури та спорту, здорового способу життя та організації активного змістовного дозвілля ветеранів.
Захід організували обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus