USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Шевченко не зіграє зі збірною Італії

29 Березня 2011 09:55
Капітан збірної України Андрій Шевченко найімовірніше пропустить товариський матч проти збірної Італії за сімейними обставинами.

Як повідомляє ГПУ , футболіст повернувся до Лондона, де його 6-річному сину Джордану була зроблена операція з видалення грижі.

"Здоров'ю моєї дитини нічого не загрожує, бо все добре. Просто батьківські почуття все ж узяли гору, і я повертаюся в Англію", - сказав Шевченко.

Нагадаємо, матч Україна - Італія відбудеться 29 березня на стадіоні імені Валерія Лобановського. Початок гри о 21:45, пряма трансляція на телеканалі "Інтер".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Ан.Кузьмич Показати IP 17 Квітня 2011 12:14
Меня как Киевлянина - украинца всегда возмущал тот факт что молодые парни женятся на девушках с не украинскими корнями.А тем более как у Шевченка из-за бугра.Потом привозили их в КИЕВ - развод и деление квартир .имущества.
Брат Показати IP 11 Травня 2011 22:00
Она ему с самого начала мозги пудрила. Под ее нажимом он предал Италию. Был бы мужик умным, послал бы ее по русски( по украински тоже неплохо). Впереди долгая жизнь и не всегда обеспеченная как сейчас. Пока молод-выбирай домашнюю. С нею доживешь до старости. Посмотри на своих ветеранов. Все инвалиды и без верной жены в старости не выжить.
Паоли Показати IP 12 Травня 2011 16:16
Да, да и ещё раз ДА - женитесь на своих, да лучше украинок жён и нет во всём мире! А то повыбирают пендичных иностранок и носятся с ними как цыган с торбой, а кочается для всех таких Шевченков одинаково - ни денег, ни жены.
Invitado Показати IP 20 Травня 2011 11:07
Иностранки могут быть лучше украинских жен в 1000 раз. Зачем обобщать? Все зависит от самого человека, а не от того где он родился. Глупо утверждать: "Наше - лучшее".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus