USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.76 9.90

Футболісти згадують загиблого в ДТП Майкона

8 Лютого 2014 17:09
Ми ще вчора в аеропорту "тролили", коли його не пропускали, тому що у нього закінчилася віза. Я йшов за ним у черзі і ми почали його "підколювати". Він завжди був у центрі уваги, саме своя людина, - згадують про партнера по команді футболісти.

Олександр Мандзюк, Іван Ордець, Сергій Яворський та Микола Іщенко згадують Майкона, як життєрадісну та добру людину. Гравці "Іллічівця" не можуть повірити у смерть Майкона.

Так, футболісти маріупольського "Іллічівця" - у шоці від звістки про смерть свого партнера по команді Майкона, права на якого належали донецькому "Шахтарю". Гравці згадують, що бразилець був веселою та хорошою людиною і висловлюють співчуття. "Я просто в шоці від цієї новини. Не можу ніяк повірити , що таке сталося. Таку позитивну людину дуже рідко зустрінеш. У нього завжди був хороший настрій, він умів жартувати. Страшно, що такі люди так безглуздо йдуть з життя", - поділився нападник Олександр Мандзюк.

Досі не може повірити в страшну новину захисник Іван Ордець: "Він був дуже позитивним, веселим, життєрадісним... У мене немає слів..."

Лише хороші слова про Майкона каже оборонець Сергій Яворський, у якого враження, що з життя пішла близька людина. "Всі хлопці скажуть, що Майкон був позитивною людиною . Ми між собою не вважали його легіонером , він добре розмовляв по-російськи. У нас з ним завжди були дружні теплі відносини. Зараз важко прийти в себе після того як прочитав новину... Ми ще вчора в аеропорту "тролили" , коли його не пропускали, тому що у нього закінчилася віза. Я йшов за ним у черзі і ми почали його "підколювати". Він завжди був у центрі уваги, саме своя людина", - сказав футболіст.

"Це трагедія для всіх нас. Він був дуже веселою і доброю людиною. Відчуття начебто шматочок себе відірвали... Не віриться, що таке сталося", - каже захисник Микола Іщенко.

Нагадаємо, воротар київського "Динамо" Олександр Шовковський поспівчував рідним і близьким форварда донецького "Шахтаря" Майкона, який розбився на смерть у ДТП в Донецьку, - пише ТСН.

"Сьогодні любителі футболу України, та й не лише України, втратили одного з яскравих гравців, який дарував усім уболівальникам радість від якості своєї гри. Сьогодні в автомобільній катастрофі загинув гравець донецького "Шахтаря" Перейра де Олівейра Майкон, якого ми всі знали як Майкон. Я щиро сумую з приводу цієї трагедії. І приношу свої співчуття рідним і близьким. Жодні кубки і перемоги не зможуть замінити життя людині.

Він назавжди для мене залишиться непоступливим суперником на футбольному полі, непередбачуваним, що робило його гру цікавою і незабутньою. Ми не були друзями, але ми були пов'язані футболом. Вічна Пам'ять. І нехай спочиває з миром", - написав СаШо у своєму Facebook. Зазначимо, згідно з даними джерела видання "Аргументы и факты в Украине", аварія сталася близько 4:00 ранку на проспекті Ілліча в Донецьку. Футболіст виїхав на своєму Hyundai Elantrа на зустрічну смугу, де зіткнувся зі Skoda Superb.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Павло Показати IP 8 Лютого 2014 17:45
Це називається написав у своєму Facebook, а не прокоментував!
волиняка Показати IP 8 Лютого 2014 21:58
нах.на йому був той шахтар,в Луцьку був завжди героем!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus