USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Шумахер зраджуватиме «Ферарі» з «Мерседесом»

16 Грудня 2009 10:51
20 мільйонів фунтів стерлінгів зламали психіку незворушного і далеко не бідного Міхаеля Шумахера. Саме така зарплатня змусила німця повернутися за кермо боліда Формули-1.
Щоправда, сидітиме неперевершений гонщик Міхаель Шумахер не у сидінні звичного «Феррарі», а у машині непримиренного конкурента – Мерседеса. Він виступатиме за німецьку заводську команду «Мерседес Гран-прі».Другим пілотом стайні буде 24-річний Ніко Росберг. Минулий сезон німець провів у «Вільямсі». Його найвищим досягненням було друге місце на Гран-Прі Сінгапуру торік, а сезон 2009 Ніко завершив на 7 рядку в особистому заліку. Зараз Ніко випробовує новий болід «срібних стріл» і можливість бути партнером по команді самого Міхаеля Шумахера вважає втіленням найзаповітнішої мрії – повідомляє  ICTV.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
seal Показати IP 16 Грудня 2009 17:26
Шумахер - безперечно гонщик екстра класу. Але увесь світ його знає, як "Червоного барона". Чи не стане його перехід до конкурентів фатальною помилкою. Адже не завжди гроші, нехай і великі, вирішують все. Можна втратити більше - свою репутацію чи навіть кваліфікацію. Адже не секрет, що у стайні "Ферарі" на його перемоги працювала вся команда. Чи буде так з Мерседесом - покаже час. Як приклад невдалого переходу в погоні за довшим доларом можна згадати нашого Андрія Шевченка. Залишився б свого часу у "Мілані", хто зна, можливо його зірка й продовжувала б сяяти ще довгі роки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus