USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Шиба віддав би «Волині» приватний стадіон...

17 Червня 2008 16:53
Зустріч головного тренера ФК «Волинь» Віталія Кварцяного з фанами футбольного клубу із акцентом «Шиба, віддай стадіон!»свідчить, що прокуратура перейшла від слів до діла. Таку думку під час прес-конференції висловив міський голова Богдан Шиба, - повідомляє репортер «Волинських новин».
Як розповів міський голова, 16 червня він не ходив на футбол, оскільки «був занятий». Стосовно акцентів штибу «Шиба, віддай стадіон!», то Богдан Шиба зазначив, що не має приватного стадіону. Водночас міський голова додав, що це «дуже показовий симптом». На думку міського голови, якщо відбуваються такі акції, то це свідчить, що прокуратура перейшла від слів до діла.
Довідково:
Учора, 16 червня, луцька «Волинь» поступилася бурштинському «Енергетику» із рахунком 3:4. Опісля гри головний тренер волинського ФК Віталій Кварцяний зустрівся із уболівальниками під наголосом «Шиба, віддай стадіон!» Дещо раніше, 27 травня Луцький міський голова Богдан Шиба розповів, що готовий підтримати ту партію, яка поверне міськраді стадіон «Авангард». Наразі майно комунального підприємства «Луцький стадіон «Авангард» перебуває, згідно з рішенням суду за позовом ТзОВ «Феміда-Інтер» (фактичного власника ФК «Волинь»), під арештом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus