USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Шиков вважає, що суддя вплинув на результат гри

17 Березня 2013 19:00
Захисник луцької «Волині» Ванче Шиков після поразки його команди від «Зорі» у Луганську 1:3 прокоментував гру, - повідомляє офіційний сайт ФК «Волинь».

На думку македонця, у його команди і так мало що виходило у тій грі. І після 0:2 уже все було майже вирішено, але багато в чому вплинув на результат і головний арбітр: «Всі, напевне, бачили той пенальті… Як можна призначати його в такій ситуації? І головний арбітр, і боковий все могли бачити. Отримувати два м’ячі на старті матчу, та ще й один несправедливий, це дуже неприємно. Взагалі, суддівство нас всіх сьогодні здивувало. Чому він так незрозуміло сьогодні працював?»

Також Шиков зауважив, що на перебіг поєдинку вплинуло і вилучення Сімініна: «Якби не вилучення, то надія була б. А так після 2:1 ми дуже швидко в меншості опинилися. Суперник цим і скористався».

Ванче погодився, що в команді нині складна ситуація, але з неї треба якось виходити: «Зараз буде перерва у чемпіонаті. Вона дуже вчасна, бо будемо думати, що далі робити, як виходити із кризи».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus