USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Сосновськи просить перенести бій з Кличком через сороковини

12 Квітня 2010 12:04
Бій між Віталієм Кличком і поляком Альбертом Сосновськи може бути перенесено на кілька днів.

Бій між чемпіоном світу з боксу у надважкій вазі за версією WBC Віталієм Кличком і поляком Альбертом Сосновським може бути перенесено на кілька днів. Причиною цьому стали трагічні події 10 квітня, коли в результаті аварії літака ТУ-154 загинула вся верхівка польської влади на чолі з президентом країни Лехом Качинськи, передає ТСН .
Поєдинок за звання чемпіона світу має відбутися 29 травня 2010 року, однак саме на цю дату випадає сорокаденний траур за жертвами авіакатастрофи. У команді Сосновського стурбовані не тільки етичної доцільністю проведення бою за участю польського спортсмена, але і його можливістю ретельно підготуватися до бою у зв'язку з моральним потрясінням.

"Ми проводимо щоденні тренування, проте Альберт, як і вся країна, сумує за жертвами катастрофи, - розповіли в команді боксера. - Це жахлива аварія і величезна втрата для всієї країни і для кожного зокрема. Альберт б хотів висловити свої співчуття сім'ям загиблих".

Нагадаємо, що літак, в якому перебував Президент Польщі Лех Качиньський, а також вся еліта і верхівка влади, зазнав аварії у Смоленській області, куди прямували вшанувати пам'ять жертв трагедії в Катині.

У свою чергу Віталій Кличко вже висловив своєму майбутньому противнику співчуття у зв'язку з тим, що трапилося. За словами боксера, ця трагедія - непоправна втрата для всієї світової спільноти.

"Це жахливо, коли відбуваються такі речі. Загинули люди, дуже багато людей. Я хотів би висловити співчуття як сім'ям загиблих, так і Альберту Сосновському як громадянину Польщі. Це горе для всієї планети", - заявив Кличко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus