USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Усик феєрично нокаутував Дюбуа та зберіг чемпіонські пояси

27 Серпня 2023 07:42
У ніч проти 27 серпня українець Олександр Усик переміг британця Даніеля Дюбуа та захистив титули чемпіона світу в надважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBO та IBF.

Поєдинок Усик – Дюбуа став головною подією вечора боксу на «Тарчинські Арені» у польському Вроцлаві, інформує ТСН.

Стартові раунди боксери провели у спокійному темпі, придивляючись один до одного. Усик працював першим номером, але Дюбуа намагався вирівняти ситуацію.

У п’ятому раунді британець потужним ударом влучив українцю нижче пояса, через що Усик певний час не міг піднятися з канвасу. За кілька хвилин Олександр встав на ноги і поєдинок продовжився.
Після екватора бою Усик помітно додав, і це стало фатальним для його опонента. У восьмому раунді після серії точних ударів українця Дюбуа взяв коліно, а в дев’ятому раунді після ще одного нокдауну рефері зупинив поєдинок.

Під час інтерв'ю у ринзі Усик заявив, що присвячує свій тріумф батьківщині та Збройним Силам України.
Огляд бою

Тепер в активі 36-річного Усика 21 перемога (14 – нокаутом) у 21 поєдинку. П’ять із них він провів у надважкій вазі. Перед цим Олександр став абсолютним чемпіоном світу в крузервейті (вагова категорія до 90,7 кг), завоювавши там усі чотири найпрестижніші пояси.

Для 25-річного Дюбуа поразка від Усика стала другою в кар’єрі. Також на його рахунку 19 перемог (18 – нокаутом).

Тепер Усику залишилося завоювати тільки пояс WBC, який належить Тайсону Ф’юрі, для того, щоб мати статус абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus