USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Спортшкола на Волині відзначила ювілей

24 Грудня 2010 11:42
Дитячій юнацькій спортивній школі відділу освіти Луцької районної державної адміністрації виповнилося 25 років.
Урочистості з нагоди ювілею відбулися 23 грудня в районному будинку культури, повідомили в Луцькій райдержадміністрації.
Під час заходу йшлося про те, що цей заклад виховав багатьох майстрів спорту та кандидатів у майстри спорту, які стали переможцями і призерами всеукраїнських та міжнародних змагань.
Серед них – кандидат у майстри спорту з дзюдо Ганна Польшакова, майстер спорту у метанні списа Володимир Міщук, майстер спорту з бігу на 100 метрів Дмитро Піддубний, майстер спорту в метанні диска Роман Рижий, кандидат у майстри спорту з бігу на 100 метрів, заслужений майстер спорту з пожежно-прикладного спорту, дворазовий чемпіон світу Юрій Сафатюк, кандидат у майстри спорту з бігу на 60 метрів Ігор Іванов, кандидат у майстри спорту з бігу на 100 метрів Олександр Фесина, кандидат у майстри спорту з бігу на 100 метрів Віктор Фесина, майстер спорту в метанні молота Роман Черкашин.
На сцену піднімались для вручення відзнак та привітання голова Луцької райдержадміністрації Володимир Демчук, начальник Волинського обласного управління Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Володимир Гринюк, директор Волинської обласної школи вищої спортивної майстерності, майстер спорту Петро Чикида, начальник відділу освіти райдержадміністрації Микола Тарасенко, перший директор спортивної школи Володимир Русінов.
Директор ДЮСШ Анатолій Фіц від імені колективу та вихованців школи щиро подякував за теплі привітання та нагородив усім тренерів, спортсменів та гостей урочистих зборів особливою медаллю, якої ще не було в арсеналі присутніх: «ЮВІЛЕЙНА 25 років ДЮСШ відділу освіти Луцької районної державної адміністрації».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus