USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Спортсменка з Волині отримуватиме «олімпійську» стипендію

29 Травня 2015 09:15
Стипендії перспективним спортсменам, які захищатимуть честь нашої країни на Іграх XXXІ Олімпіади в бразильському Ріо-де-Жанейро, виплачуватиме Національний олімпійський комітет України. Серед них ‒ і волинська спортсменка Юлія Ткач. Про це інформує Високий замок.

Про це під час прес-конференції, що відбулася в Міністерстві молоді та спорту, заявив очільник НОК України Сергій Бубка.

Наразі за пропозиціями національних федерацій з олімпійських видів спорту та за підсумками детального розгляду Комісією НОК по роботі з тренерами та спортивними федераціями затверджено список із 32-ох спортсменів, які щомісячно до 31 серпня 2016 року отримуватимуть персональні стипендії для підготовки до найголовнішого спортивного форуму чотириріччя.

"Національний олімпійський комітет планомірно реалізовує різноманітні програми, спрямовані на підтримку наших атлетів. З метою надання такої підтримки ми постійно започатковуємо стипендії. Загальний обсяг фінансування цієї програми складає 4 мільйони гривень. Щомісяця кожен спортсмен отримуватиме стипендію в еквіваленті 300 доларів США – наразі це 6,5 тисяч гривень", - наголосив Сергій Бубка.

Нагадаємо, що таку фінансову підтримку від НОК України українські атлети отримують напередодні кожних Олімпійських ігор. Окрім цього, Олімпійський комітет регулярно виплачує стипендії усім чемпіонам та призерам Юнацьких Олімпійських ігор, зимових і літніх Європейських юнацьких олімпійських фестивалів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus